Händelserik lördag helt utan bilder

Vilken lördag vi har haft! Vi började med en brunch hos våra vänner Erik och Marlene där vi blev bortskämda med massa godsaker och mysig stämning. Sedan åkte vi hem till Jakobs mamma och åt ett veganskt hejdå-julbord för Jakobs lillasyster som ska till Colombia i ett halvår. Vi kommer sakna henne väldigt mycket. Hon har varit sån bra hjälp med barnen den här hösten dessutom. När jag blev ihop med Jakob var hans lillasyster bara några år äldre än Bertil är nu. Hade världens gulligaste lilla kalaskula och gillade att sjöbada länge med mig. Nu är hon vuxen och reser till andra sidan jordklotet. Det är fint att jag och Jakob hängt ihop sedan vi var tonåringar och på det sättet också fått lära känna varandras familjer så väl. Nästa år firar vi fjorton år tillsammans!

Efter julbordet åkte vi vidare till kyrkan där Bertils kör hade luciatåg. Bertil var nisse och sjöng solo. Eller ja, med sina två bästisar. Så frimodiga och underbara. Ulf dansade så blöjbaken gungade.

Nu sover alla barnen i sina sängar. Och jag borde sova tidigt ikväll, jag med. Fast som vanligt är jag uppe sist av alla. Kan inte låta bli nu när huset är julstädat och ombonat. Och jag har en perfekt brie i kylen och massa god lufttorkad skinka. Det kliar i fingrarna efter att skapa något. Kanske klipper jag snöstjärnor ikväll. Eller gör några kristyrer. Vi får se vad det blir. Gokväll på er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “Händelserik lördag helt utan bilder”

  1. Men det låter ju som en helt underbar lördag:) Min blev inte lika rolig, jag och min familj åkte för att säga hejdå till min mormor, som inte har långt kvar. Men fint att hinna ta farväl, och hennes liv har varit långt och rikt. Idag ska vi ta vara på andra advent här hemma och tända extra många ljus. Önskar dig, och er andra, en fin söndag!

  2. Jag måste bara få säga varmt och innerligt tack för den fina plats du skapar här! Glad andra advent

  3. Men åh vilken underbar dag, spelar roll att det inte är några bilder i inlägget. Underbart att läsa ju! Så fint att Bertil sjöng solo tillsammans med sina bästisar.