Halvfart

Jag är ledsen om jag är lite frånvarande här under barnens jullov. Det är nämligen svårt att få tiden att räcka till. Just nu är jag dessutom själv med alla tre barn eftersom Jakob är i Serbien.

Vi har inte svårt att hitta på saker att fylla dagarna med under lovet. Vi varvar mellan pulka, spark och längdskidor. Vi har också varit några dagar hos min pappa i stan. Sett Frost II på bio med alla kusiner och sedan ätit pizza. Bertil har åkt slalom för första gången och älskat det så nu blir det väl slalom varje helg hela vintern. Tur att vi har bra backar inte långt ifrån byn.

Förutom utelek så försöker jag att sova. Sova varje gång Ulf sover eftersom jag är så otroligt trött. En bra strategi som dock innebär att jag inte har någon egentid förrän sent på kvällarna när alla tre barn somnat. Så ja. Därav lite glesare uppdateringar.

Håll ut några dagar så ska ni se att jag får upp farten igen. Och hoppas ni får en festlig, fin trettondagsafton imorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

32 kommentarer på “Halvfart”

 1. Ta nu hand om dig själv och be om så mycket hjälp du bara kan för din och familjens skull. Vi bloggläsare kan vänta hur länge som helst! Styrkekramar!

 2. Även om jag älskar dina inlägg tycker jag att det är bra att du genom att pausa från bloggen de gånger du behöver det visar oss som läser att det är viktigt med pauser och att sätta sina egna behov främst. Krånglig mening men jag hoppas att du fattar:)❤️

 3. Viktigast är att du får må bra❤️
  Vi har alla våra egna liv att leva och vet hur det är, man hinner inte alltid med allt.. De flesta av oss tar dessutom semester i flera veckor och tar ut hela föräldraledigheter … 😊

 4. Skönt med ett livstecken! Har kollat flera ggr bara ikväll, när det blir oväntade uppehåll blir jag orolig att något hänt. Vilket du inte ska bry dig om på något pressande sätt, du har ett liv att leva. Men ta det som en komplimang! Njut nu av ledigheten, väl unt! 💞

 5. Hej Clara! Har du lyssnat på kvinnopodden Lyckliga Gatan? Jag tycker själv att den är väldigt intressant med radikalt annorlunda tagningar än vad man blivit van vid. Det vore jättekul att få höra vad du tycker om den!

 6. Tycker du gör helt rätt i att inte uppdatera så mycket utan fokusera mer på vila och att vara med barnen. Snart börjar barnen i skolan och då kan du uppdatera mer. (Om du vill)

 7. Ingen stress! Din och din familjs hälsa är ju viktigare än att vi läsare har något nytt att läsa o ta del av ❤️

 8. Pausa lite till! Tre barn varav ett litet är mer än ett heltidsjobb! Skit i bloggen, du har så trogna läsare så vi kommer tillbaka.

 9. Du är ganska ofta ensamförälder, inte sant? Tycker att det är ekstrabesvärligt… Det är förstås absolut inte min ensak, men kan inte Jakob ge dig lite mer stöd?

  1. Jag tror säkert att de diskuterar det detta hemma själva. Samt att de har ingen skyldighet att redovisa det för oss läsare.

    1. Oj! Magstarkt. Det pågår ju en miljard saker bakom kulisserna i en livsstilsblogg som vi som läsare inte tar del av.

 10. Låter som ett fint jullov! Tycker det låter helt rätt att prioritera bort inlägg när du har barn, dig själv och sömn att ta hand om. Vi andra pausar ju från skola och jobb under jul-nyårs-helgen, helt okej att du också gör det! ♡

  P.s. du har blivit min nya favoritblogg sen jag upptäckte dig för någon månad sedan. Längtar ännu mer efter att flytta ut på landet och ha ett färgglatt och varmt hem som ni!

 11. Så skönt att du kan vila samtidigt som Ulf. Det är underbart skönt att sova😏 Känn inte att du behöver skriva och leverera blogginlägg varje dag, vi läsare finns kvar. Det är klart att du måste kunna vara ledig från bloggen ibland. Det blir ett pressat liv annars. Vi är glada för det du lägger ut och för mig räcker det med två i veckan kanske.

  Så härligt med alla vinteraktiviteter. Det är vi inte bortskämda med här i Småland.

  Ta hand om dig! Mysigt med pappa och systerhäng.

 12. Ta hand om dig. Det är det absolut viktigaste! Och som skrivits tidigare, vi som läser bloggen finns kvar och kan absolut vänta. Så känn inte att du behöver skriva för skrivandets skull. Skriv när orken finns och det känns glädjefullt. Stor styrkekram från en trogen läsare.

 13. Almanackspolisen här 😁 Trettondagsafton var väl ändå igår den 5/1!? Det är Trettondedag Jul idag, den 6/1. Annars så fint och klokt inlägg ⭐️

 14. Du behöver inte få upp farten. Såna här uppdateringar gillar jag! Känns som bloggen förr i tiden 🙂

 15. Gör du rätt i! Det är lov och du är ensam med allt. Lek med dina barn, vila allt du kan och njut istället för att underhålla oss. Det kan vi göra själva.

 16. Tycker du ska ta det lugnt. Vi klarar oss, och förstår. Bara saknar dig såklart men finns viktigare saker än att tillfredsställa en hop bloggläsare trots allt. 😉

   1. Frost 2, succé för barn mellan 6-11 som vi hade med oss (killar och tjej). Soundtracket har gått varmt i en vecka nu🤪

    1. Frost gillades av alla barn i den här familjen, både 9- och 10-åringen samt 42- och 47-åringen 😋

 17. Men åh, det är ju klart att du och familjen går först. Absolut viktigast är ju att hinna och orka vara mamma❤️ Allt annat går att ta igen eller reparera längre fram.

 18. Självklart ska du göra det du mår bra av! Det är ansvarsfullt både mot dig själv och dina anhöriga att ta hand om dig. Och inspirerande för oss läsare.
  Men det är ju fint att du meddelar oss läsare så att vi vet varför det är på halvfart.

 19. Jag tycker det låter som du har ett perfekt jullov där du gör precis som sig bör, umgås med barnen och vilar! Själv har jag gjort precis samma sak. Jag tror merparten av de som hänger här gör det för att vi blir inspirerade av dina inlägg och då har man inga problem med lite glesare mellan inläggen inland. ❤️

 20. Tips till dig, Clara: Kultursidan allmogens.se och kristna/traditionalistiska kvinnopodden Lyckliga gatan. 🙂