Efter vad som känts som evighetslånga dagar med snöfall och mulet väder kom solen äntligen idag! Och för första gången sedan november fylldes vårt hem med solens strålar. Eller en glimt av dem i alla fall. För det handlade i ärlighetens namn bara om några minuter med sol i köket. Hann knappt dokumentera innan det försvann.

Som jag nämnt förut ligger vårt hus på en liten bergsluttning och under de mörkaste månaderna orkar solens strålar inte riktigt fram till vårt hus. Vi ser solen såklart. Men själva huset ligger i skugga. Fast det gör inte så mycket för det gör bara att det första solskenet genom rutan blir ännu mer magiskt när det väl kommer. När jag såg strålarna på köksskåpet gallskrek jag till Folke -DET ÄR SOOOL I KÖKET! Han kom rusande med världens fart. Lika upphetsad som jag.

Tack gode gud. Vi klarade den mörkaste perioden. Nu har det hänt. Nu har det vänt. Känner förväntanspirr i hela kroppen! Allt fint ligger framför oss.