Absolut! Min trädgård är ett paradis i februari. Alla lökar blommar, det prunkar i krukorna och tänk – häcken är precis lagom tjock och hög! I mitt huvud alltså. Februari är rätt tid att lägga upp visioner för hur det ska blomma och allt är möjligt nu när jag pillar ner små frön för framtiden.

Jag har en liknande känsla inför mitt hälsoår. Som ett tungt stenblock har jag börjat maka mig in i det. Små förändringar gör att jag redan mår lite bättre – lovar att jag berättar mer konkret i avsnittet!

Blir så förvånad när Erica berättar att hon aldrig känner någon kick av att träna. Men hon gör det ändå. Hur har det har gått efter några månaders alkoholstopp? Tryck på play vettja och den sjunde säsongen av En Underbar Pod är igång!

Musik: Olov Antonsson. Illustration: Frida Hammar.

Du kan lyssna i valfri poddapp – prenumerera gärna på En Underbar Pod så missar du inga avsnitt!

Du kan också lyssna direkt här på bloggen där alla avsnitt är samlade (senaste först).