• innehåller reklam för Miss Clarity •

Två nya pärlor lagom till Alla Hjärtans Dag

Hurra! För imorgon på Alla Hjärtans Dag klockan 16.00 släpper vi två nya pärlor från Miss Clarity. Denna underbara blå dröm med perfekt fall i vår allra populäraste modell Kerstin!

Dessutom kommer prickiga Malin nu i en fantastisk röd modell. Den som Annakarin har här på bilden. Den skulle egentligen kommit i höstas men på grund av produktionsproblem är den här nu. Och det passar ju perfekt för den är så pigg och glad till våren!

Foto Lisalove

Jag vet att den röda, prickiga Malin varit riktigt efterlängtad (några skymtade den på höstens plåtning) så här gäller det att vara snabb om du vill hinna med!

Klockan 16 som vanligt på purefemale.se (tidigare Provrummet)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Två nya pärlor lagom till Alla Hjärtans Dag”

 1. Hej! Älskar miss clarity-klänningarna! Men vart hittar man den där lilla guiden om ”vidd i kjolen” osv för de olika modellerna som du gjorde? Jag vet att man hittar mått för varje enskild klänning på provrummets hemsida men jag vill kunna jämföra alla modeller med varandra enkelt.

 2. Ursäkta en ”svettig” fråga…. Jag gillar verkligen Miss Clarity-klänningarna! Men då jag svettas ganska mycket under armarna och dessa klänningar ser ut att vara ganska tighta under armarna, så måste jag få fråga… Går de att tvätta om och om igen utan att de tappar färg? Jag kommer bara att kunna använda min klänning vid ett, max två, tillfällen innan den börjar lukta svett….

  Hur gör ni andra? Tvättar ni hela klänningen eller går det att tvätta bara under armen på nåt vis? Håller färgen?

  1. Jag har fem Miss Clarityklänningar och flera av dem är tvättade mycket just pga att jag svettas en del ibland. Det är ganska stor skillnad på hur slitna de är. Jag har en grön Annika (tror jag den heter) som börjar se tråkig ut och den är inte den som är mest tvättad. Jag tyckte redan från början att den var tunnare i tyget än de andra. Jag har en blå Annika från samma kollektion och den ser mycket fräschare ut fast jag använt den mer och den är mer tvättad. Så kort svar, vissa går att tvätta jättemycket och andra tål betydligt mindre. Jag antar att det beror på tyget. Jag är alltså jättenöjd med kvalité efter tvätt på 4 av 5 klänningar! Köp om du gillar vackra, sköna klänningar! Jag kommer med stor säkerhet köpa någon till nästa gång jag behöver förnya garderoben.

 3. Ett tips är att sätta svettlappar i armhålorna! Tex de självhäftande Drys som finns på apotek, eller hemmagjorda tvättbata.

 4. Fantastiska klänningar. Ska hålla utkik och beställa. Läste på Instagram att du funderar på att delta i fastan. Skulle vara intressant med ett liknade inlägg här. Lite kring dina tankar angående detta, men även kring din tro.

 5. Tänk om ni kunde ta fram en snygg klänning med fickor! Jag har en från Cissi & Selma (som jag sett på Erika i nåt av blogginläggen, den turkosa med dansande par i mönstret) som har dolda fickor-en klänning som jag fullkomligt älskar. Är inte en handväskeperson så behov av fickor för småpryttlar, nycklar och mobilen saknar jag allt som oftast när jag vill klä mig i klänning.
  Skulle ni ta fram en eller ett par klänningsmodeller med fickor skulle jag köpa bums! Har både en Kerstin och en Malin men de skulle vara ännu bättre med dolda fickor 🙂