Nu sover alla barn. Ulf slocknade i min famn, med huvudet mot min axel och sin lilla blöjrumpa pekande rakt ut i luften. Storbarnen kröp ner i sin våningssäng med Jakob och såg anime. Här nere är det helt tyst så när som på ljudet av diskmaskinens brummande och susande. Visst är ljudet av diskmaskin det mysigaste maskinljudet? Mitt sovrum låg bredvid köket när jag var liten så dovt brummande diskmaskin var ett ljud som ofta sövde mig. Diskmaskin och det betryggande slamret från pappa som stökade bort det sista i köket.

Jag älskar lördagar när vi donar på hemma. Jakob har arbetat med att städa garaget och jag har städat inomhus. Men också bakat en vallmosockerkaka och en indiskinspirerad gryta till middag. Nu är jag så ofantligt trött. Ska strax lägga mig i soffan och kolla på amerikanska The Office för hundrade gången. Blir på så bra humör. Glömmer allt annat.

Imorgon ska vi nog göra någon slags utflykt med familjen. Kanske till slalombacken. Kanske åker jag lite längd. Sedan tänker jag nog påskpyssla med ungarna. Det verkar klia i deras fingrar efter att skapa någonting…

Förresten. Om du är hemma och vill se någon serie men inte vet vilken. Kolla mitt inlägg med teveserietips. Är några år gammalt men jag har gått tillbaka och fyllt på mednya favoritserier flera gånger!