Matte som engagerar alla tre ungarna…

Allt som gör inlärningen roligare välkomnar jag. Som den kluriga mattematikappen Albert grundad i skolans läroplan. När barnen kom hem från söndagens skidutflykt – helt svettlockiga och trötta – fick de ha paddan och köra lite klockträning i soffan. Storbarnet tränar för fullt på att lära sig kvart över och tjugofem i.

Men också för äldre barn och ungdomar är matematikappen Albert ett bra träningsredskap och läxhjälp. Mycket tack vare hundratals korta animerade lektioner som förklarar problem på ett pedagogiskt sätt och enkel hjälp med planering av sina studier – oavsett om det är inför prov eller ett speciellt område man behöver öva på.

Och under den här prövande perioden när många barn och unga måste plugga självständigt på distans har Albert bestämt sig för att tjänsten ska vara GRATIS tills vidare.

Albert funkar för ungdomar upp till 16 år då Albert följer läroplanen och har övningar från nästan samtliga matteböcker som används i skolan. Innehållet har tagits fram med hjälp av pedagoger, lärare och forskare i ämnet.

Passa på och testa Albert nu och tipsa gärna någon ungdom du tror kan ha nytt av den. (Kom bara ihåg att du som förälder behövs för att starta konto)