• Reklamsamarbete Albert •

Få hjälp med matten hemifrån

Matte som engagerar alla tre ungarna…

Allt som gör inlärningen roligare välkomnar jag. Som den kluriga mattematikappen Albert grundad i skolans läroplan. När barnen kom hem från söndagens skidutflykt – helt svettlockiga och trötta – fick de ha paddan och köra lite klockträning i soffan. Storbarnet tränar för fullt på att lära sig kvart över och tjugofem i.

Men också för äldre barn och ungdomar är matematikappen Albert ett bra träningsredskap och läxhjälp. Mycket tack vare hundratals korta animerade lektioner som förklarar problem på ett pedagogiskt sätt och enkel hjälp med planering av sina studier – oavsett om det är inför prov eller ett speciellt område man behöver öva på.

Och under den här prövande perioden när många barn och unga måste plugga självständigt på distans har Albert bestämt sig för att tjänsten ska vara GRATIS tills vidare.

Albert funkar för ungdomar upp till 16 år då Albert följer läroplanen och har övningar från nästan samtliga matteböcker som används i skolan. Innehållet har tagits fram med hjälp av pedagoger, lärare och forskare i ämnet.

Passa på och testa Albert nu och tipsa gärna någon ungdom du tror kan ha nytt av den. (Kom bara ihåg att du som förälder behövs för att starta konto)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “Få hjälp med matten hemifrån”

  1. Jag undrar hur man ska göra om man har fler barn i olika åldrar? Skaffar man två konton då? Våra två yngsta är i ålder fsk – åk 3 men den äldste är då från 10 – 16 år…

    1. Nep, det är helt borttaget och t o m förbjudet att säga så numera. 😁 Nej, men 25 över/25 i och fem i/fem över halv funkar lika bra. Vilket man är mest van vid är dialektalt och ganska lokalt bundet till var man bor. Båda är rätt. I mina öron klingar 25 över/25 helt rätt.

    2. Tror det är dialektalt, i Västerbotten säger många tjugofem i och tjugofem över. Finns det fler som säger så?!

      1. Tjugofem i/över låter helt fel för mig! 🙂 bor i södra Sverige. Nu vet jag att jag inte ska rätta nån som säger så, bra att jag fick lära mig!

  2. Jag såg att du skrev att barnen och Jacob tittade på anime, och på tal om det tycker jag att Bertil på den första bilden påminner väldigt mycket om Hauru i början av ”det levande slottet” av Hayao Miyazaki. Med sitt halvlånga blonda hår och dinglande örhängen 😊