På gränsen mellan att unna sig och ångra sig


När jag lyssnar på det här avsnittet hör jag att fyrtio dagar utan socker gjort mig friare, mer mogen.

Men också till en självgod jäkel.

Nåja snart är fastan över och vid mållinjen väntar den här smarrig påsktårtan som jag och Erica bakar hemma hos henne.

Hon har minsann har allt man kan önska sig – en sexarmad visp! Men i hemlighet drömmer hon om blöta påskägg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer på “På gränsen mellan att unna sig och ångra sig”

  1. Okej, säkert inte som heroin. Men gud vad jag får kämpa med mitt sockerintag. När jag är hungrig = blir sockersugen, när jag mår illa = blir sockersugen, när jag är trött , när jag har mens, när jag har pms, när jag ätit socker dagen innan. Skulle aldrig vilja sluta helt , men blev mer än avundsjuk över att du bara kan lägga av sådär. Lägger ner rätt tycker tid på att förebygga sockersug och förstå vad som triggar det.

  2. Nu har jag lyssnat.
    Det är så fint att ni delar med er, både av era svagheter och styrkor. Det känns ärligt och äkta, precis som jag uppfattar att ni är.

    Glad Påsk!