Tänk att lite solbrända kinder och fräknar kan få en att känna sig så snygg? Och klädintresserad! Jag välkomnar det efter vad som känns som månader i ullunderställ när jag knappt haft lust att se mig i spegeln.

Jag har förresten bott i jeansen Hanna från Lindex som jag skaffade i mars. Så himla sköna och de finns även som vita. Här ihop med en vit omlottopp i strukturmönstrad trikå.

När jag väl köper nyproducerade kläder är Lindex det stället jag först kollar på. Tycker att de blivit så himla bra de senaste åren! Ett av få ställen där jag inte måste köpa största storleken heller. Många andra kedjors kläder är svårt för min 178 centimeter långa och ej pinnsmala kropp att alls rymmas i…

Jeansen är också fina ihop med det här vita hålmönstrade linnet samt trekantsbikinin med volang. Jag använder ofta bikinitoppar istället för vanliga bhar på sommaren. Tycker att det är särskilt fint om kläderna är urringade. Det känns mindre naket om det sticker fram lite bikini än en regellrätt bh. Plus att det är skönt att slippa byglar och sånt när det är varmt…

Jag glömmer jämt bort att jag kan piffa mina outfits med accessoarer. Där är syrran min stilförebild. Hon hänger alltid på mig tingeltangel när vi umgås men sedan lyckas jag själv ändå glömma att fortsätta med det. Men stråväska, ett par sköna solisar, ett stelt armband med flätat strå och örhängen i sköldpaddsmönster vill jag ha i sommar!

När jag var liten var min sommaroutfit alltid baddräkt plus en kjol utanpå. Det konceptet har jag återtagit nu i vuxen ålder. Känns barnsligt på ett bra sätt. Då är jag alltid redo för ett spontanbad. Och varma dagar låter jag baddräkten lufttorka på kroppen och så snurrar jag bara på min omlottkjol. Ganska skönt att kunna svepa något om baken när man ska stå framåtlutad och valla småbebisar i vattenbryn…

Min baddräkt är en gammal goding från Lindex som håller ännu! Modellen finns fortfarande kvar i sortimentet men i lite andra färger i år.

Uffe kör på jumpsuit och är så söt att man smäller av

Ja men titta bara!

Dramatiskt röd omlottkjol med superfin hatt!

Lindex har verkligen underbara barnkläder just nu. Så många fina byxdressar att mixa och matcha. För att inte tala om härligt mönstrade bodies. Vad sägs till exempel om en bananbody?

Fin ihop med den här randiga onepiecen.

Jag tror snart jag har en solhatt i varje handväska, cykelkorg och bilbaksäte. Försöker täcka huvudet på Ulf så gott det går. Här har han en gul solhatt med knyt, en söt t-shirt med bin och gosiga, mjuka hängselbyxor.

Finns det förresten något gulligare än bebisar i UV-dräkt? med hatt Deras rumpor blir så ynkligt små när de tar av sig blöjan och tultar runt i bara baddräktsmaterial…

På tal om ynkligt små rumpor. Fast, eh…precis tvärtom. Jag har införskaffat mig ett par shorts! För första gången på många år. Jag har haft så klena shortsnerver fram tills nu. Känt mig naken och obekväm och som att det blir så himla mycket STJÄRT. Men framförallt har det varit svårt att hitta några shorts som sitter bra. Tills jag sprang på dessa från Lindex med suuuuperhög midja. Som dessutom har tillräckligt med vidd i bensluten. Så inte blodtillförseln till foten stryps…

Här har jag stylat med spetskimono och ett silkigt rostfärgat linne till.

Här är shortsen stylade för lite mer sailorkänsla med randig topp. Och ser ni benvidden som jag pratade om. Så fint att de liksom “släpper” längst ner.

Japp det var det. Sånt jag kommer klä mig i denna sommar! Plus en drös mönstrade klänningar förstås – men det är ju inget nytt för att vara mig.

Vad kommer du själv ha på dig? Här finns fler nyheter, för både dam och barn.