Något av det jag ser mest fram emot med att Ulf börjar på förskolan i höst – det är möjligheten att kunna sitta mer på kontoret igen. Tror tisdagar kommer bli höstens stora kontorsdag för mig. Älskar den här platsen

Det mysiga hänget, de mönstrade tapeterna, alla höga fönster. Tystnaden och friden i de hundrafemtio år gamla väggarna.

Vi har faktiskt ett par lediga platser i höst eftersom tidigare hyresgäster flyttat vidare till fasta anställningar eller andra uppdrag. Söker du en kontorsplats i centrala Umeå? Kanske är Lidström & Nyberg något för dig! Vågar nästan lova att vi har det mysigaste kontoret i stan – med det bästa gänget!

Kontoret saknar räta vinklar och högblanka ytor men är däremot fyllt med färg, udda och unikt i en fin blandning. Villkoren är förmånliga. Det finns, utöver skrivbordsplats, wifi, skrivare mm, bland annat också möjlighet att använda lokalerna om du vill orda kurs/workshop utöver vanliga kontorstider. Vi hyr också ut lokalen till dig som ENBART vill ordna event/kurser/popup-butik här. Och alltså inte ha en kontorsplats.

Låter det som någonting för dig? I så fall är du välkommen att höra av dig till mig på underbaraclara@gmail.com för att få veta mer!