Vi håller ju som bäst på att bygga klart vår bastu längst ner på gården där skogen möter åkern. Där ska så småningom bli lite av ett utespa men i väntan på det har jag fixat mig en tvätthörna med handfat och tvättkanna.

Sommartorpskänsla fast hemma – det är svårslaget!

Jag har nu under några månader testat nya serien NIVEA Naturally Good med 98-99% naturligt innehåll. Där huvudingredienserna i varje produkt är ekologiskt framställda. Kartongen runt produkterna kommer från hållbara skogsbruk och nu kan faktiskt alla NIVEA Naturally Good-produkter pantas med appen PantaPå.

NIVEAs filosofi med Naturally Good är att använda så många ingredienser med naturligt innehåll som möjligt. 

Till ansiktsrengöring använder jag rengöringspads i tyg istället för bomullsrondeller man slänger efteråt. Och för lite extra envist smink har jag en sån här mojäng i gummi med små mjuka pluppar som masserar huden. Jag tar lite cleansing milk på den vita gummirengöraren och gnuggar runt i ansiktet. Sedan sköljer jag med vatten. NIVEA Naturally Good Cleansing Milk är en rengöringsmjölk som rengör på djupet och dessutom tar bort vattenfast smink. Ett måste för mig då pollenallergin innebär att jag har vattenfast mascara på sommaren.

Efter rengöring applicerar jag lite NIVEA Naturally Good Toner på en tygrondell för att rengöra och få bort de sista sminkresterna. Den är berikad med ekologiskt antibakteriellt och antioxidantrikt grönt te. Och den är mild vilket jag gillar. Klarar inte av sådana där uttorkande toners!

De använda makeuprondellerna i tyg lägger jag i en liten tvättpåse. När den är full kör jag den ihop med annan tvätt i maskin på 60-grader.

Nu har jag testat Naturally Good i några månader och jag gillar verkligen enkelheten i serien. NIVEA Radiance Day Creme passar min sommarhud bra och rengöringsmjölken håller vad den lovar. Och som alltid med NIVEA får man väldigt mycket skönhet för pengarna. Sånt gillar jag!

Läs mer om NIVEA Naturally Good här.