Vi sladdade in hemma en bra stund efter att skoldagen börjat i morse. Vi kom nämligen med nattåget från Stockholm (fast först från Malmö där vi spenderat helgen) och det var försenat. Så istället för en timmes marginal till godo låg vi fyrtiofem minuter efter. Hem kom en väldigt trött familj efter en kämpig tågresa. Särskilt på natten är jag skulle amma och söva en vild bebis som inte ville sova alls utan klättra runt bland slafarna. Var så trött att jag såg i kors när jag klev av tåget.

Men Erica skulle komma hit idag och vi skulle spela in podd och göra lite bloggplanering så jag fick bara lämna barnen i skolan, hoppa in i duschen och försöka göra det bästa av situationen. Tur att jag har en så bra kompis och kollega i Erica som hade med sig både frukostmat, lunch och JULPYNT för att vi skulle komma i stämning för planerandet av 2020s tre sista bloggmånader. Tänk att en så genomtrött och glåmig dag kunde bli så bra? Fick massa energi av att arbeta och dessutom mycket gjort under de timmar vi höll på!

Nu ska jag inte krascha i säng som jag helst vill, utan försöka orka plocka och packa upp i någon timme till först. Så tråkigt att mentalt “ligga efter” hela veckan bara för att måndagen blev knasig.