Peppen när man kommer hem och upptäcker att en låda från Matsmart levererats och står på punschverandan. Brukar hinna glömma vad jag beställt så det är alltid spännade att öppna.

Ja just det. Det var ju massa nyttiga och goda snacks jag klickat hem. Som coctailkapris, olika sorters knäckebröd, ätklara ekologiska kidneybönor med salt (mums i salladen!) och så lite annat smått och gott. Som musli från Viktväktarna och nötbars till mellanmål för barnen.

Det är smidigt med Matsmart eftersom de levererar direkt hem till dörren över hela Sverige. Och handlar man för över 500 kronor så bjuder de på frakten för den lådan. Men det bästa med att handla på Matsmart är att det är bra för planeten. Där säljs nämligen sånt som riskerar att slängas. Inte för att det är dåligt men kanske för att den har kort datum eller för att ett förpackningsbyte hos leverantören gör att gamla förpackningar rensas bort.

Ibland kan förpackningarna ha feltryck också – som gör produkterna svårsålda i en vanlig matbutik. Men det smakar förstås lika gott som vanligt! Matsmarts kunder räddade 5047 ton mat under förra året. Och Matsmart har bra rabatt på varorna – de erbjuder mellan 20-90 procents nedsatt pris. 

Om du använder rabattkoden underbaraclaras får du 50 kronor i rabatt vid köp för minst 350 kronor. Gäller en gång per klimathjälte fram till den 18/11!