Åh. Äntligen lanserar jag min alldeles egna lilla affär här på bloggen. Vad som är först ut att säljas? Fyra av mina mest önskade julbilder! Som nu förvandlats till julposters.

Ha tvekat och våndats inför att ta det här steget. Varit nervös och pirrig och funderat fram och tillbaka. Men jag kan ärligt säga att när jag såg mina färdiga posters första gången på tryckeriet blev jag liksom nästan rörd. För det är så fantastiskt att se någonting man själv skapat och känt sig tveksam och självkritisk kring – till att bli stolt. Printen är så mycket finare än jag kunnat föreställa mig!

Storleken på julpostern är 30×40 centimeter (ungefär som A3 alltså – men inte riktigt) och passar perfekt i till exempel vanliga IKEA-ramar.

Printen jag lanserar är Advent på vänt, Vinterstad, Julbord för en och Sockerbagaren.

Den här webbshoppen är lite speciell. För den är nämligen bara öppen i fyra dagar! Bara fyra ynka dagar? Japp! Från idag 3/12 fram till midnatt nu på söndag den 6/12. Sedan stängs den för den här gången. Och då sätter vi igång att trycka alla beställningar och skicka ut dem nästa vecka.

När affären öppnar nästa gång? Jag skulle tro att det blir fram emot vårkanten någon gång!

Varje print kostar 379 kronor och frakten är såklart gratis. Skickas till dig i en skyddande tub via PostNord.

Hoppas ni ska tycka om dem! Och själva webbshopen hittar du här på bloggen överst i menyn.

Och när jag nu testat webbshoppen hoppas jag så småningom kunna utöka den med några av alla önskemål som kommit in både på produkter och print. Och skicka till fler ställen än bara inom Sverige såklart.

Men vi börjar så här. Det är stort nog för mig! Stort och läskigt.