Här sitter jag i julstjärnans sken och tänker på att det efter den här härliga vintern faktiskt ska bli vår och trädgårdssäsong igen.

Jag är ju en väldigt digital person men för första gången på flera år har jag skaffat en papperskalender. För när det gäller kreativa saker – jag då vill jag kunna doodla, kluddra, skriva i marginalerna och skissa. Så jag skaffade mig en Trädgårdskalender för 2021. För att hålla ordning på vad jag försår, planterar och köper hem till trädgården.

Jag tänker att jag med kalenderns hjälp sedan kan jämföra tidigare år med varandra och lära mig mer av mina misstag. Nu när jag får till en bra struktur alltså.

Så här ser omslaget ut.

Och här är baksidan. Jag valde två favoritbilder från min egen trädgård för pepp. Bra också att kalendern har skyddande genomskinliga plastpärmar så att det funkar att ta med den ut i trädgården och föra journal.

So Typical Me har kalendrar som man kan anpassa och formge efter eget huvud. Med extrafunktioner och smarta tillägg. Jag valde till exempel en modul för att hålla koll på väderlek och temperatur – bra att ha när jag vill minnas tillbaka hur varmt det var förra året när jag sådde och fundera på hur jag ska resonera i år.

Jag valde också extra många blanka sidor för att skissa rabatter och trädgård på. Här är en del av kommande köksträdgård och baksidan av huset som behöver få till en fin lösning. Linjalen ingår faktiskt i kalendern – sjukt bra!

Jag har ju extremt ful handstil. Så bortse från den! Men här är mitt första förhoppningsfulla kalenderkludder om trädgården 2021. Det första sådatumet för försådd och viktigt kom i håg inför uppstarten.

Hos So Typical Me kan du också klicka hem fina och praktiska klistermärken att pimpa med, sköna överstryckningspennor och mycket mer. De har flera kalendrar med olika inriktningar så som hälsa, familjeliv eller kreativa intressen. Och att formge sin egen kalender är plättlätt i deras designverktyg.

Du kan anpassa i princip allt i kalendern. Färgen på spiral och gummiband. Omslagsbild och layout på veckouppslag och veckomoduler. Kalendrarna finns i både A5 och A6 (jag köpte en A5) och det går att välja startmånad – så att den löper från den tid på året när du vill att den ska löpa!

Själva kalendern har dessutom väldigt trevligt, bra papper vilket är en nog så viktig detalj.

Om du är sugen på att skapa en egen Trädgårdskalender eller kanske en Träningskalender eller så en helt vanlig men personlig kalender. Då kan du med rabattkoden CLARA15 få 15% rabatt på kalender och det gäller året ut. Sätt igång här!