Nu är det ett avsnitt kvar av Susannes Skafferi innan vi går i mål den 23e december. Det kommer kännas lite sorgligt – för vi har hunnit bygga upp någonting fantastisk under våra två sändningsveckor. Vi fick sex dagar på oss av SVT att sno ihop den här produktionen. Och vi lyckades på den tiden mejsla fram ett program som nu har 130 000 tittare per avsnitt – vilket är otroligt fina siffror. Över 20.000 personer har hjälpt till att bygga programmet genom chatten och omröstningar och programmet har fått över 90.000 interaktioner i sociala medier. Vi är så otroligt glada för fantastiska är gensvaret. Sällskapsteve är grejen och för mig är det här definitivt topp tre bland de roligaste jobb jag gjort. Och faktiskt ett helt nytt, unikt koncept på SVT!

Ja, roligt är det nästan jämt. Som när jag skulle göra en väldoftande krans till köket…

Älskar Susannes yogamentalitet – acceptansen och allt det snälla. Ser framför mig hur hon får duka vingligt resten av livet på sitt köksbord. För att det sitter fast en aniskrans där.

Idag klockan 10.35 – då körde vi live i SVT-play. Imorgon kör vi igen och har du inte DUO-appen så ladda hem den för sjutton så att du bättre kan hänga med!