Första februari känns ovanligt löftesrik i år. För när den här månaden är slut kommer jag ha ett nytt kök, en (typ) färdig barnbok, förmodligen en ny frisyr och ytterligare en laddning vaccin kommer ha nått ytterligare ett gäng svenskar! Solen kommer stå högre på himlen för varje dag och varje skidtur och gympass kommer ge mig lite mer klipp i stegen. Så peppig start på en månad!

Jag tycker för övrigt att det här är bästa årstiden för osedligt korta kjolar. Jag har återupptäckt det plagget. Funkar inte på sommaren (skulle bara bli skinkchock) men på vintern till tjocka strumpbyxor och grova kängor. Mums!

Någon undrade hur jag klär mig i kjol för att inte frysa. Men det gör jag inte. Jag fryser! Jag är så härdad sedan gymnasiet att mina vader blivit som stål. Hemma har jag på mig täckbyxor såklart men går jag på stan och vill känna mig representabel har jag lång kappa som värmer baken och låren. Strumpbyxor 200 denier är standard (H&Ms är bäst) och kanske ullmamelucker under kjolen om jag verkligen vill skämma bort mig, Ullstrumpor i skorna är också bra.

Blusen är från & Other Stories höstkollektion och kjolen är fyndad på Monkis utförsäljning. Skorna är gamla från Zara men hunden är relativt ny.

Och snart är Essa alldeles för stor för att bäras som accessoar. Men idag fick hon faktiskt rycka in för en flicka i nöd!

Ha en underbar start på veckan allesammans. Era kommentarer och inspel här gör mig gladare och peppigare än jag tror att ni kan fatta. KRAM