HjĂ€lp vad kallt det Ă€r ute! Min hud Ă€r verkligen torr som fnöske den hĂ€r Ă„rstiden. Den spricker, kliar, irriterar och flagar. Jag fĂ„r ge mig sjĂ€lv smörj för jĂ€mnan för att stĂ„ ut. Är det fler som upplever samma sak i slutet av en lĂ„ng vinter?

Vill dÄ tipsa om ACO Cano+ Moisturizing body spray. LÀttapplicerad och smidig tack vare spraykorken! Funkar för hela kroppen, lindrar klÄda och Äterfuktar torr hud. Jag brukar spraya storbarnen ocksÄ innan de gÄr till skolan. SÄ har huden ett bra skydd nÀr de ofrÄnkomligen blöter ner sig under uteleken.

NÀr det Àr som vÀrst anvÀnder jag mina receptbelagda, starka krÀmer pÄ eksemen. Men det Àr ocksÄ superviktigt att förebygga irritationen i tid. Jag smörjer med Cano+ morgon och kvÀll och fyller pÄ under dagen direkt mina hÀnder har blivit fuktiga. Och eftersom jag smörjer sÄ mycket Àr det viktigt att salvan Àr kladdfri och snabbt sjunker in i huden. Och det Àr Cano+ verkligen!

Just nu fĂ„r du 3 hudvĂ„rdsprodukter frĂ„n ACO till priset av 2 pĂ„ Apoteket, gĂ€ller ej lĂ€kemedel. Och kom ihĂ„g att det hĂ€r Ă€r en medicinteknisk produkt – sĂ„ lĂ€s bipacksedeln noggrant innan anvĂ€ndning.