Det är nu fem år sen jag och Erica blev utmattade ungefär samtidigt.
Då, 2016 blev En Underbar Pod en viktig ventil där jag kunde släppa ut alla mina rådvilla känslor och dela dem med Erica och er lyssnare. Podden blev också en plats där vi kunde leka och hitta lusten till det roliga i livet igen. Ni som lyssnar gav ett fantastiskt gensvar som jag och Erica aldrig ska glömma! Tack vare er kom senare boken Hjälp jag är utmattad (Norstedts).

Vi gör vårfint i Ericas fönster…

I dag är vi friskare men frågorna om utmattning fortsätter komma. Kanske har de till och med blivit fler senaste året? Vi känner starkt för dig som frågar. Som inte vet var du ska börja. Som undrar om du kan bli frisk igen? Ja, det kan du, de allra flesta blir friska igen. Jag och Erica är levande bevis på det och den här veckan har vi gjort ett extra långt avsnitt med svar på de vanligaste frågor vi brukar få.

Paus i solen för Erica! Vid det soliga fönster hon skydde när hon mådde som sämst

Vi hoppas hoppas kunna ge dig en gnista hopp samtidigt som vi släpper in vårljuset.

Beskrivning till fjärilarna vi pysslar i avsnittet: Klipp till två lika stora fyrkanter färgat papper. Lägg dem på varandra och vik ihop längs ena sidan (som en bok). Klipp med en sax ut silhuetten av en fjärilsvinge samt spröten. Vik upp pappret och sätt en häftklammer mitt på så papperna håller ihop. Pilla sedan fast en liten ståltråd i metallbygeln så att du kan fästa fjärilen i riset. Klart!