Godmorgon! Jag må se drömskt ut men är inte fullt så drömsk i verkligheten som på den här bilden. För i verkligheten sitter jag inte bara och njuter en kopp te i Annakarins kök. Nej vi jobbar också stenhårt med det här:

Nu bakar vi. Här är provtrycket på omslagets gröna färg (dock ser det slutgiltiga omslaget lite annorlunda ut – med bland annat några utbytta illustrationer). Och vi sitter nu och försöker planera logistiken kring boksigneringen. Alla som förhandsbeställer Nu bakar vi får den nämligen signerad vilket betyder att vi inom några veckor kommer få hem en lastbil full med böcker att sätta våra kråkor i. Hur ska vi lösa detta? Vart ska vi förvara böckerna medan vi signerar oss igenom ett tusental?

Jag misstänker kramp i högerarmen och en äktenskaplig kris när Annakarins hela hem tas över av böcker. Men det kan det ju vara värt – för vi är så glada att ni är så många som förhandsbeställt! Eftersom boken trycks i dagarna stänger inom kort möjligheten till att få den signerad. Och med tanke på pandemin blir det nog inga andra signeringar det här året är jag rädd. Så därför – en påminnelse till dig som funderat på att lägga en beställning men ännu inte kommit till skott.

Gör det här!

Boken levereras i mitten av maj och är en fin present till barn som fyller år, när de går på barnkalas och såklart på sommarlov…