Vilken underbart, strålande dag! Jakob tar vabben idag så att jag kan åka in och arbeta. Tog denna dagens outfit precis innan jag åkte imorse. Nu sitter jag gömd i mitt favorithörn på NK konditoriet och äter min sedvanliga tisdagsfrukost nämligen brieostmacka med rabarbermarmelad, cappuccion och sedan en efterföljande chailatte. Då har jag kolhydratladdat för lunchträningen med min PT Ida.

Känner mig så otroligt tacksam för de senaste veckorna. Värmen, solen, att jag legat hyfsat i fas med mitt arbete och därför haft tid för trädgårdspill på kvällar, långpromenader med vänner och annat jag inte vill missa i försommaren

Är för övrigt så himla förtjust i min nya klänning från Zara. Det är så svårt med garderoben för mig nu – för alla kläder jag hade när jag var gravid eller bara vägde mer känner jag mig spyless på. Det som fortfarande går att bära orkar jag inte ens se mig själv i spegeln i. Och de gamla plagg som passar min kropp bra nu – de är typ från 2016 och känns också lite daterade. Så nu försöker jag bygga upp garderoben på nytt igen. Steg för steg.

Tror min stil kommer vara att fortsätta experimentera med roliga och annorlunda skärningar, figursmickrande modeller och vävda tygkvaliteér med fall – framför trikå.

Perfekta nagellacksfärgen och läppfärgen ihop med klänningen. Men fråga mig inte om vad de heter för det har jag inte i huvudet just nu. Kan dock ta reda på det när jag kommer hem till min sminkväska igen.

Jag har också tagit fram min loppade skinnväska jag hittade i Alingsås förra sommaren. Storfavorit med sitt grova spänne och långa axelrem.

Nu ska jag sätta mig och förbereda en radda blogginlägg. Inläggsteman som ligger i pipen: Pinsamheternas pinsamheter, Om att vara alldeles för bra på att förställa sig, två bra sopprecept och lite hacks för att klara sommaren!

Kram!