Tack, tack TACK!

För vĂ€rldens finaste respons pĂ„ vĂ„r fyratimmars livesĂ€ndning av Susannes Skafferi i SVT. En riktig mastodontuppgift som vi njöt av att fĂ„ utföra – alla 240 minutrarna! NĂ€r man fĂ„r vara med i en tevsoffa och prata om sin bok eller pyssla fĂ„r man kanske Ă„tta minuter om man har tur – oftare mellan 4-6 minuter att prata pĂ„. Och det kan vara nog sĂ„ uttröttande. Med det i Ă„tanke fĂ„r jag ocksĂ„ lite perspektiv pĂ„ vad en livesĂ€ndning pĂ„ 240 minuter egentligen innebĂ€r. Är helt matt och knĂ€svag och koko nu.

Dessa bilder knÀppte vi direkt efter att vi stÀngt kamerorna och gett varandra och hela teamet en rungande applÄd. Jag och Susanne har sÄ himla roligt ihop nÀr vi jobbar, vÄrt arbetet flyter ihop helt organiskt och sÄ fÄr vi ofta fnitterattacker som smÄtjejer. Ibland rÀcker det med en blick för att bryta samman i skratt som inte gÄr att stoppa. Inte ens nÀr det Àr en minut kvar tills vi ska gÄ live och det dessutom Àr krÄngel med myggan.

Tack för alla peppiga kommentarer, utrop, hĂ€lsningar och allt inskickat material! Jag kan nĂ€stan lova att vi syns igen till jul – om inte tidigare Ă€n sĂ„ 😉