Åh jag är så stolt för idag medan jag och barnen satt och svettades i bilen på väg söderut har Annakarin och hennes son David stått och bakat i Nyhetsmorgon i TV 4. Från vår nya bok Nu bakar vi! Här kan du se klippet på David med den charmigaste dialekten! Han har varit en av våra viktigaste korrläsare när vi tagit fram våra bakböcker för barn. Han har provbakat, visat på logiska luckor och tankefel vi vuxna gör när vi försöker lära ut hur man bakar. Utan David och hans storasyster Paulinas hjälp hade våra bakböcker för barn aldrig blivit så bra och pedagogiska som de faktiskt blivit.

Och vill du klicka hem Nu bakar vi så gör du det här! Vi fick precis veta att boken under sin första månad i butik sålt mer än vi planerat att göra under hela det här året. Så fantastiskt roligt! Tack!

Och om dina barn eller ni tillsammans bakar ur vår bok i sommar – hashtagga gärna #nubakarvi och #sommarbagare så att jag och Annakarin hittar igen er i instagramflödet. Vi tycker att de är så roligt att se allt som barnen åstadkommer med hjälp av våra böcker!