Idag tog Jakob nÀstan hela vabben och jag jobbade istÀllet undan vid datorn och kom vidare med massa olika projekt som har varit som ett dÄligt samvete. Arbetade pÄ som en liten gnu och nu kÀnner jag mig sÄÄÄ lugn och tillfreds av att ha slÀckt brÀnder. SÄ pÄ eftermiddagen gick jag ut med Essa och tÀnde en eld, stirrade ut i naturen och fikade. Det var uppehÄll efter en vecka av regn och dÄ fÄr man passa pÄ!

Älskade Essa. SĂ„ Ă€del, sĂ„ klok, sĂ„ vacker, sĂ„ fruktansvĂ€rt fĂ„nig.
Essas instinkt Àr att vakta vÄrt hus och vÄra barn

Jag vÀrmde lite hemmagjord Àppelmust med kanel och stjÀrnanis

Och sÄ fikade jag kanelbulle-pinnbröd!

Vilket fint sĂ€tt att avrunda arbetsveckan pĂ„. Ja avrunda. Alla barnen blir ju hemma imorgon med – de var till och med för hĂ€ngiga för att följa med mig ut idag. SĂ„ jag tĂ€nker bara ta det lugnt och skjuta alla deadlines till nĂ€sta vecka. Det fĂ„r bli som det blir med den saken.