Kolla vilken maffig julbukett med amaryllis, eukalyptus och de där röda bären jag aldrig lär mig namnet på. Minns du?

Igårkväll bastade jag in helgen. Jakob, Albin och Emil bastar här på torsdagar men innan det är deras tur brukar jag själv basta en stund. Så otroligt härligt att traska ner ensam i mörkret och ligga där på britsen och låta en snöboll långsamt smälta på bröstkorgen medan resten av kroppen steks. Bästa sättet att skapa helgkänsla på. Är man uppe i varv tvingar hettan en att lugna ner sig.

Men så bisarrt kort veckan har varit? Råkade blinka och nu är det ju helg igen. Den ska spenderas med släkten – först min sida släkten på lördagen och sedan kommer gammor på söndagen. Så mysigt att bjuda hem hit när det börjar vara julfixat och fint. Har lite marsipan i skafferiet så jag tänkte göra julgodis med pojkarna också. Förra årets hemmagjorda griskrokodiler och stenade tomtar blev ju en succé.

Hoppas ni får en fin helg allihopa.