Det dags för pĂ„skinspiration! Ja, med bara tvĂ„ veckor kvar till högtiden orkar jag inte bromsa lĂ€ngre – nu Ă€r det fullt blĂ„s! Jag kickar igĂ„ng med att bjuda pĂ„ nĂ„gra hĂ€rliga bilder med vĂ„rblommor frĂ„n mitt instagramkonto @underbaraboning – det konto som jag startade för att samla bilderna som inspirerar mig mest och se till att fler hittar till de fina hemmen bakom! Om du blir sugen pĂ„ att kolla in kontona nĂ€rmre sĂ„ ligger en lĂ€nk under respektive bild.

@starrensannan 

Anna Starrén Àr min stÀndiga instagraminspiration. FÀrgsprakande, vackert och egensinnigt. Fastnade för det gamla kaklet, Àggen i den fina hÄllaren samt den stora krukan med tvÄfÀrgade narcisser.

@emmasundh

SÄ enkelt och sÄ vackert med ett glas fullt av vitsippor pÄ sÀngbordet hemma hos Emma!

@karolinalansmansgarden 

Drömmer om en trÀdgÄrd som ser ut sÄ hÀr pÄ vÄren (ps WOW vilken vacker fÀrg pÄ penséerna!). Men eftersom snön smÀlter sÄ lÄngsamt i VÀsterbotten kommer mina egna lökar upp ungefÀr samtidigt som allt annat i rabatterna. I höst ska jag banne mig plantera lökar i krukor i garaget och sedan stÀlla fram lÀngs huset sÄ fort det blir vÄr. DÄ kanske jag fÄr jag njuta blomningen tidigare.

@fagerang1864 

Underbart med ruggar av lökvÀxter i grÀsmattan som hÀr pÄ FagerÀng. I höstas gick jag ut och skottade undan den första snön och tryckte sedan med lökjÀrn ner sÄ mÄnga lökar jag bara kunde i grÀsmattan. Hoppas det ser ut sÄ hÀr hos oss i vÄr!


 @colorelles

Tulpaner som bugar sig och eventuellt ocksĂ„ börjat nynna pĂ„ sista versen – pĂ„ köksbordet hemma hos Ulrika. Just dĂ„ Ă€r de ju som allra vackrast!

@stigsvagen

PÄ den hÀr grÀsmattan under den hÀr himlen vill jag ligga pÄ rygg och titta pÄ molnen. Eller ligga pÄ mage och studera de första yra insekterna som letar sig ner mellan krokusens blad.

@kariannetellefsen 

SĂ„ underbart nĂ€r nĂ„gon bara bestĂ€mt sig för att ösa pĂ„ med alla blommor de kan hitta! Vilket gult paradis att drömma sig bort i. Dessutom – sĂ„ otroligt mysigt att sitta pĂ„ bĂ€nken under fönstret och titta ut en kall och regnig vĂ„rdag.

@sopparainen 

Rustikt och rejÀlt med stora krus pÄ ett slitet bord. Gillar sÀrskilt kontrasten mellan det grova och det skira.

@vibekedesign 

Vid den hÀr husvÀggen kan jag tÀnka mig att dricka mitt eftermiddagskaffe. SÄ fint med lite nyutslaget ris och vÄrblommor i ett enkelt krus. Enkelt men raffinerat.

@vasterby_skola

Vi slutar med blomsterrabatten framför VÀsterby Skola. Maken till rart hus och rar plantering har jag vÀl aldrig sett! HÀr skulle jag ligga i grodperspektiv dagarna i Ànda och beundra min gÄrd.