Det dags för påskinspiration! Ja, med bara två veckor kvar till högtiden orkar jag inte bromsa längre – nu är det fullt blås! Jag kickar igång med att bjuda på några härliga bilder med vårblommor från mitt instagramkonto @underbaraboning – det konto som jag startade för att samla bilderna som inspirerar mig mest och se till att fler hittar till de fina hemmen bakom! Om du blir sugen på att kolla in kontona närmre så ligger en länk under respektive bild.

@starrensannan 

Anna Starrén är min ständiga instagraminspiration. Färgsprakande, vackert och egensinnigt. Fastnade för det gamla kaklet, äggen i den fina hållaren samt den stora krukan med tvåfärgade narcisser.

@emmasundh

Så enkelt och så vackert med ett glas fullt av vitsippor på sängbordet hemma hos Emma!

@karolinalansmansgarden 

Drömmer om en trädgård som ser ut så här på våren (ps WOW vilken vacker färg på penséerna!). Men eftersom snön smälter så långsamt i Västerbotten kommer mina egna lökar upp ungefär samtidigt som allt annat i rabatterna. I höst ska jag banne mig plantera lökar i krukor i garaget och sedan ställa fram längs huset så fort det blir vår. Då kanske jag får jag njuta blomningen tidigare.

@fagerang1864 

Underbart med ruggar av lökväxter i gräsmattan som här på Fageräng. I höstas gick jag ut och skottade undan den första snön och tryckte sedan med lökjärn ner så många lökar jag bara kunde i gräsmattan. Hoppas det ser ut så här hos oss i vår!


 @colorelles

Tulpaner som bugar sig och eventuellt också börjat nynna på sista versen – på köksbordet hemma hos Ulrika. Just då är de ju som allra vackrast!

@stigsvagen

På den här gräsmattan under den här himlen vill jag ligga på rygg och titta på molnen. Eller ligga på mage och studera de första yra insekterna som letar sig ner mellan krokusens blad.

@kariannetellefsen 

Så underbart när någon bara bestämt sig för att ösa på med alla blommor de kan hitta! Vilket gult paradis att drömma sig bort i. Dessutom – så otroligt mysigt att sitta på bänken under fönstret och titta ut en kall och regnig vårdag.

@sopparainen 

Rustikt och rejält med stora krus på ett slitet bord. Gillar särskilt kontrasten mellan det grova och det skira.

@vibekedesign 

Vid den här husväggen kan jag tänka mig att dricka mitt eftermiddagskaffe. Så fint med lite nyutslaget ris och vårblommor i ett enkelt krus. Enkelt men raffinerat.

@vasterby_skola

Vi slutar med blomsterrabatten framför Västerby Skola. Maken till rart hus och rar plantering har jag väl aldrig sett! Här skulle jag ligga i grodperspektiv dagarna i ända och beundra min gård.