Nejmenhej hÀr stÄr jag helt naturligt och vÀdrar mitt vÀnsterben. SÄdÀr som man gör nÀr det Àr 29 grader varmt och man har oljat in lÄngskÄnkarna med nÄgonting som skimrar.

Rotade desperat igenom mina lĂ„dor i kĂ€llaren efter en fin kjol att bĂ€ra som omvĂ€xling till klĂ€nning och fann denna gamla goding frĂ„n &Otherstories – köpt pĂ„ nĂ„gon rea för mĂ„nga Ă„r sedan. Fullkomligt livsfarlig nĂ€r det blĂ„ser och dĂ€rför sĂ€krar jag med rejĂ€la svarta mormorstrosor under. Fast vem försöker jag lura? Jag bĂ€r ju alltid rejĂ€la mormorstrosor!

Tycker sÄ mycket om att bÀra kritvitt pÄ sommaren nÀr jag Àr brun. Det tar fram det vita i ögonen och kÀnns som en sval bris mot huden.

ÖrhĂ€ngena Ă€r nya frĂ„n Zara. Jag fick ett presentkort dĂ€rifrĂ„n i julklapp och har bĂ„de köpt linneskjortan och örhĂ€ngena pĂ„ ett brĂ€de.

Klackarna hittade jag dĂ€remot begagnade via Sellpy. Kostade en dryg hundralapp om jag inte minns tokigt. Skönt att hitta en sandalett begagnad – det Ă€r ju Ă€ndĂ„ ett plagg med högst begrĂ€nsad anvĂ€ndningstid varje Ă„r. De hĂ€r kommer jag dock anvĂ€nda under en ansenlig mĂ€ngd somrar framöver. Perfekta modellen.

IkvÀll har vi haft sommarfest med matlaget i Stina och Emils ladugÄrd. DÀrav inoljade ben, nylockat hÄr och mascara. SÄ hÀrligt att fÄ kÀnna sig riktigt fin och cykla ivÀg till vÀnner för att Àta gott och prata bort nÄgra timmar tillsammans.