I torsdags skulle egentligen damerna ha friserats. Lille Pärsson, Jeff och Hans ska ju bli korthåriga. Men det regnade (och regnar fortfarande) så mycket att vi fått skjuta upp det.

Om man bortser från de förändrade frisörplanerna har det känts skönt med regnet. Det har varit så vansinnigt torrt i september och naturen behöver fyllas på.

Ullen som vi får ska jag spara som täckmaterial till odlingen nästa vår. Men lite ska jag tvätta upp så att Bertil kan tova av. Han är så intresserad av alla sorters hantverk. Och själv skulle jag också behöva fräscha upp mina tovningskunskaper en aning. Någon som har förslag på ett enkelt projekt för oss att göra ihop? Kan sulor till vinterskorna vara bra? Eller är det för svårt?

Denna helg har vi fullt upp med bestyr. Jag ska putsa och sätta i innerfönsterna, städa i köket och rensa i groventrén en sväng. Jakob ska städa på gården och försöka hinna bygga ett hus åt fåren. Vi har mycket som behöver fixas och som ni hör är det idel roligheter på schemat. Fattar bara luskamning på detta så är vår weekend komplett!