Sist jag var hos pappa hittade jag mammas gamla pullover av ull (pullullver?) i en garderob. Den hade jag mycket i högstadiet och nu kĂ€nns den helt rĂ€tt igen! Tror det finns fler varianter pĂ„ vinden hos farsan – eventuellt nĂ„gra i plysch ocksĂ„ för riktig 70-talskĂ€nsla.

Pullover Ă€r ju egentligen ett genialiskt plagg. Man blir varm om magen och ryggen men ryms fortfarande i de vanliga ytterplaggen och kavajerna – utan att det ska bli sĂ„ trĂ„ngt i Ă€rmhĂ„len att armarna förlorar blodtillförsel, man fĂ„r kallbrand och hĂ€nderna trillar av. Typiskt trist nĂ€r det hĂ€nder.

Motsatsen till kallbrand Àr rimligtvis varmbrand. Med röda strumpbyxor och matchande röda skor ser det ut som man fÄtt varmbrand pÄ hela nederdelen av kroppen. SÄ snyggt!

Kombinerar pullullver och varmbrand med den loppade rutiga kjolen jag köpte förra vintern och en skjorta frĂ„n Zara. Skorna med fyrkantig tĂ„ kommer frĂ„n &Other Stories. Inte trodde man att man nĂ„gonsin skulle vilja ha andfot igen – men vĂ€nta nog lĂ€nge och allt kommer Ă„ter!