Fick imorse en frÄga om min garderob och hur jag löser förvaringen dÀr. Kom pÄ att jag ju aldrig visat den sedan Ulf flyttade ut dÀrifrÄn (han hade den ju som sovrum under nÄgra Är). Jag har ju egentligen tvÄ garderober. Ett linneskÄp i sovrummet dÀr jag förvarar klÀder som ska vikas. UnderklÀder, trÀningsklÀder, tjocktröjor och trikÄklÀder som inte blir skrynkliga. Resten förvaras i klÀdkammaren utanför sovrummet. SÄnt som ska hÀnga, skor och dylikt.

HĂ€r trĂ€ngs mina klĂ€nningar. Efter tvĂ€tt hĂ€nger jag upp dem pĂ„ en galge utanför garderoben och flyttar inte in dem igen förrĂ€n jag steamat dem rynkfria och fina. Viktigt att ha vĂ€lstrukna klĂ€der i garderoben – för annars orkar man inte ta pĂ„ sig de plaggen och vĂ€ljer nĂ„got annat istĂ€llet.

KlÀnningar till vÀnster, kjolar i mitten och blusar till höger om kjolarna.

Diverse klackskor och hattar pÄ hyllan ovanför. LÀngst in i hörnet hÀnger kavajer och jackor som jag anvÀnder mer sÀllan.

Det som inte ryms hĂ€r och det som jag anvĂ€nder ofta finns i min tredje klĂ€dförvaring nere i groventren. FrĂ€mst jackor, skor och vĂ€skor. Sedan har jag faktiskt en fjĂ€rde klĂ€dförvaring ocksĂ„…i lĂ„dor inne i kĂ€llarförrĂ„det. DĂ€r lĂ€gger jag undan saker som Ă€r i fel sĂ€song eller som jag tröttnat pĂ„ men inte vill skĂ€nka. DĂ€r brukar jag gĂ„ och botanisera ibland och Ă„terupptĂ€cka glömda skatter.

NÄgra handvÀskor hÀnger pÄ vÀggarna. Liksom en himla massa skÀrp och bÀlten.

Scarfs och sjalar hÀnger pÄ den andra vÀggen. Plus tygbÀlten till flera av mina klÀnningar.

PÄ insidan av dörren hÀnger en ful men praktisk smyckesförvaring.

Med krokar och lÄdor för alla clips. SÄ skönt att slippa att allt trasslar ihop sig.

I en söt liten ask ligger mina smÄ pluppar, de flesta av dem loppade.

Och sÄ ser min klÀdförvaring ut.