Den hÀr skojiga klÀnningen med rutor pÄ hÀrsan och rutor pÄ tvÀrsan och rejÀla utanpÄfickor Àr en favorit!

Ett djupt v i ryggen har den ocksÄ.

En perfekt klÀnning att ha hemma pÄ fejiga sommardagar. Man kan fylla fickorna med klÀdnypor och snytpapper och man kÀnner sig fin men ledig pÄ samma gÄng. Köpte den pÄ Beyond Retro för tio Är sedan och med jÀmna mellanrum Äker den fram ur garderoben igen. Den funkar till exempel utmÀrkt som gravidklÀnning.

Idag sitter jag i stan och lĂ€ser korret till min bok, tillsammans med Erica. Att lĂ€sa korr Ă€r för det första fruktansvĂ€rt trĂ„kigt – men framförallt svĂ„rt, jobbigt och Ă„ngesttriggande. NĂ€r man ska detaljgranska sin text sĂ„ vĂ€cks sjĂ€lvtvivlet. Vad Ă€r det jag har skrivit egentligen? Varför ska nĂ„gon vilja lĂ€sa det hĂ€r? NĂ€r nĂ„got kommer i bokform Ă€r det dessutom sĂ„ definitivt. HĂ€r pĂ„ bloggen har jag ju chansen att korrlĂ€sa flera gĂ„nger om och gĂ„r ofta in dagen efter för att korrigera smĂ„ saker jag upptĂ€ckt. Men nĂ€r man trycker en bok i tiotusen exemplar vill man ju inte att nĂ„got ska vara fel.

Åh, hjĂ€lp! Nu mĂ„ste jag bara ta tjuren i hornen och avsluta blogginlĂ€gget och istĂ€llet sĂ€tta igĂ„ng med korrlĂ€sningen. Önska mig lycka till.