Wihooo! NĂ€sta vecka fyller vĂ„r succĂ©podd ett Ă„r – och vilket himla Ă„r det varit. Vi har sĂ„ kul nĂ€r vi poddar, brĂ„kar, skrattar, hĂ„ller med och mot varandra och sedan fĂ„r ta del av alla lyssnarreaktioner. Vi firar vĂ„rt första Ă„r med en relansering. Ny musik, nya roliga fasta segment, en sprillans ny poddproducent/klippgeni i vĂ„r kĂ€ra Melody. Och kanske viktigast av allt (för oss fĂ„fĂ€nga) – en ny poddlogga! ÄLSKAR den.

Enligt fĂ€rsk statistik jag hörde i P1 i veckan betalar allt fler svenskar för att lyssna pĂ„ poddar – nĂ€rmare bestĂ€mt en halv miljon hushĂ„ll. Jag Ă€r sjĂ€lv en av dem. Men för att fira vĂ„rt ettĂ„rsjubileum har vi en liten kampanjkod för dig som inte tagit steget till Podme Ă€nnu. Det Ă€r en blixtkampanj som bara gĂ€ller i tre dagar sĂ„ hĂ€r gĂ€ller det att PASSA PÅ. Podden Ă€r givetvis reklamfri och med koden fĂ„r du 30 dagars kostnadsfri lyssning av hela Podmes sortiment!

Vill du anvÀnda vÄr kampanjkod WOLLINCLARA ? Kul! DÄ Àr det bara att göra följande steg

  1. Skapa nytt konto pÄ podmes hemsida podme.com (koden kan ej aktiveras i deras app).
  2. Skriv in koden i betalsteget vid registreringen.
  3. Klart!

Vid fler frÄgor vÀnligen kontakta support@podme.com.

I veckans avsnitt pratar vi matpriser och barnfattigdom. Lena Andersson, lÀttnaden av att inte lÀngre leva med en ekobonde, klassförakt och LyxfÀllan.