I min systers gardrobsrensning fick jag med mig en hel sĂ€ck med klĂ€der hem. Bland annat denna randiga loppade blus! Jag ÄLSKAR som bekant fĂ€rg och kĂ€nner mig extra fin nĂ€r jag kombinerar fĂ€rg med fĂ€rg med fĂ€rg.

I öronen har jag en annan grej frÄn min syrra, nÀmligen ett par örhÀngen hon tillverkat med sÀkert tio Är pÄ nacken. PÀrlor och en blÄmÄlad dödskalle som plockar upp fÀrgen i den randen helt perfekt. Kjolen Àr en gammal frÄn Arket och skorna Àr flera Är gamla frÄn Din Sko.

KÀnner mig fÀrgglad, festlig och fin. Men nÀr jag bar blusen mÀrkte jag att knapphÄlen Àr lite för stora, sÄ de mÄste jag sy igen för att det inte ska blir nÄgon ofrivillig tutt-chock. Det Àr faktiskt hög tid för en klÀdvÄrdsdag. Kanske redan imorgon? NÀr jag ska laga trasiga klÀder, fÄlla upp sömmar som ramlat ner, sy i lossnade knappar, förminska knapphÄl och bearbeta envisa flÀckar. Dessutom ska jag sy fast Bertils alla scoutmÀrken inför veckans lÀger. Puh! Kommer nog ta en heldag i ansprÄk i alla fall. Men det Àr ju garderoben vÀrd.