NÀr jag var i Malmö förra veckan sprang jag in pÄ Rad Susie och tog ett varv bland all fin vintage och hittade den PERFEKTA pennkjolen i den perfekta Barbierosa fÀrgen.

Ytterst skeptisk provade jag – van att kjolar alltid Ă€r för smĂ„ i midjan pĂ„ mig. Men tji fick jag för den satt banne mig helt perfekt.

Tyget har en underbar kvalité och pÄminner pÄ pricken om den hÀr kjolen som sitter pÄ min mammas gamla Barbie frÄn 60-talet. Det snyggaste jag vet efter timmar av lek och prÀgling.

Jag kombinerar den med mormors gamla randiga jumper och kÀnner mig som en sÄn jÀdra pingla. Mad Men nÀsta liksom! Det Àr ocksÄ nÄgot sÄ extremt chict ocksÄ med jumprar med sÄdan hÀr halvlÄnga Àrmar. Det borde fler tillverka. Man Àr klÀdd men ÀndÄ inte helt pÄpÀlsad.

En riktigt snygg pennkjol i VÄVD kvalitĂ© – varför Ă€r det sĂ„ svĂ„rt att hitta? Den hĂ€r har nĂ„gon tysk kemtvĂ€ttslapp inuti sĂ„ jag gissar att den kommer frĂ„n utlandet.

Men nu bor den i inlandet.

Det hÀrligaste?

Att den hade en matchande jacka till sĂ„ att jag kan bĂ€ra den som en dress. Fast det kĂ€nns lite vĂ€l – i alla fall i den hĂ€r stylingen. Kommer nog att bĂ€ra dem som separata delar. Men OJ som jag tĂ€nker anvĂ€nda dessa ljuvliga plagg.