Jag har aldrig riktigt fastnat för skor med chunky klack utan fortsÀtter att Àlska mina nÀtta pumps med tunna sulor. PÄ mina fötter i storlek 41 tycker jag att det Àr allra tjusigast. Dessa skor har snart 20 Är pÄ nacken och kommer ursprungligen frÄn Bianco. Har för mig att min syster fick dem som en del av betalningen nÀr hon gÄtt modell för en visning. Det Àr med andra ord inte bara influencers som fÄr betalt i prylar!

Glittriga strumpor i pumpsen Àr ocksÄ fint. Dessa kommer frÄn Swedish hasbeens.

Tröjan med pÀrlor fick jag av Anna nÀr hon rensade garderoben. NÀr jag har pÄ mig den hÀr sitter mina barn och stryker mig över armarna och mysryser. Det Àr nÄgot vÀldigt taktilt och hÀrligt med pÀrlorna. Den blommiga bruna blusen under Àr tre Är gammal frÄn Monki och vÀskan Àr vintage som jag bytlÄnat med syrran. Kjolen loppad och örhÀngena nÄgra Är gamla frÄn Zara.

Idag Àr alla tre barn hemma sjuka och jag hör deras dÀmpade röster genom dörren. De sitter inne pÄ sitt rum i pyjamas och spelar rollspel.

Jag har Ă€n sĂ„ lĂ€nge klarat mig frĂ„n sjukor och sitter och försöker jobba undan. Jakob reser snart till Köpenhamn pĂ„ konferens sĂ„ dĂ„ blir jag hemma sjĂ€lv med allt. Det ska nog gĂ„ bra – men det enda jag har lust med just nu Ă€r att jobba pĂ„ min nya bok. Varje sekund jag inte fĂ„r göra det sĂ„ kĂ€nns tiden bortkastad. SĂ„ Ă€r det alltid med nya projekt. Uppstartsfasen Ă€r bĂ€st och roligast!

Ha en fin vecka!