Att Àta pepparkakor med smör och herrgÄrdsost pÄ. Perfekt blandning av sött, salt och fett!

Andliga sÄnger i P2, med Katarina Josephsson. Hon har en gudagiven radioröst som ger sÄ mycket lindring om man vaknar i vargtimmen och Àr orolig. MÄnga fina och lite ovanliga arrangemang av psalmer och annat spelas dessutom. Man behöver inte vara troende för att kunna hitta tröst hÀr.

Att bestÀmma kvÀllspromenader med kompisar. Bor man inte nÀra kan man pratas vid i telefon. Enda sÀttet för mig att komma ut nu nÀr kvÀllarna Àr sÄ mörka, hala och ruggiga. Vid nÀrmare eftertanke Àr det frÀmst genom promenader jag umgÄs med mina vÀnner.

Klassisk morgon i P2. Om man som jag gillar klassisk musik men har svÄrt att liksom hitta ingÄngen till den eller att hitta nya favoriter, dÄ Àr Klassik morgon lösningen. HÀr varvas kÀnda verk med mer obskyra och programledarna Àr sÄ trivsamma. SÀnds mellan 06-10 varje vardag och jag brukar ofta lyssna nÀr jag kör in till stan och kÀnner att jag har en massa emotioner som behöver tonsÀttas.

Att lÄna hem och lÀsa om böcker man gillade nÀr man var tonÄring. Tar kanske bara en kvÀll att lÀsa om en gammal favorit och ofta inser jag saker om mig sjÀlv frÄn den period i livet nÀr jag först lÀste boken. Ibland blir det nÀstan som att lÀsa en gammal dagbok. Jag ser fram emot att lÀsa om Hon gÄr genom tavlan ut ur bilden av Johanna Nilsson och Du & Du & Du av Per Nilsson. TvÄ böcker som jag lÀste och Àlskade i mina tidiga tonÄr.