Tack för alla fantastiskt fina kommentarer på gårdagens inlägg. Känner mig så omhuldad! Igår tog jag det mest lugnt och kände mig lite skärrad av upplevelsen – men idag känner jag mig helt som mig själv.

Fick förresten ett presentkort på Bric-a-brac i Umeå i julklapp. Har gått och hållit på det och kikat in med jämna mellanrum för att fundera på vad jag ska köpa. De har ju så vansinnigt mycket fint! Älskar att de öppnat en butik här. Snygga herrkläder har de också! Ja, ni vet ju att jag mest köper second hand, men jag blir så glad av småskaliga producenter som gör saker av god kvalité och med en bra produktion.

Valet föll till slut på den här blå koftan. Just koftor har jag underskott av i min garderob, så den kommer väl till pass. Bar den häromdagen i kombination med min secondhandkjol fyndad på Rad Susie i Malmö, loppad ring och örhängen som syrran gjort.

Jag har kommit på att marinblått ska vara mitt nya svarta. En mörk färg som ger en bra bas, men som passar min hy bättre än svart. Svart är trist.

Idag ska jag träna och sedan äta lunch med en vän. Storbarnen ska ut på hajk och sova i skogen och på lördagen ska jag på utflykt med min bästis. På söndag är det vår årliga ekumeniska gudstjänst i byns bönhus och då ska jag och Folke vara med och sjunga i kören. Sedan tänkte jag städa ur växthuset och få iordning för tomaterna och gurkan… Ser väldigt mycket fram emot den här helgen och att få pilla på med allting i lugnt tempo.