Åh, vad det är svårt att upprätthålla någon slags arbetsmoral nu när storbarnen slutat skolan. Vill bara vara ledig! Men det är en dag kvar innan semestern och jag måste orka harva på lite till. Imorgon kväll hoppar jag och barnen på nattåget till Borås för att umgås med syrran och hennes barn i tio dagar. Jakob och min systers man jobbar några veckor ytterligare – men det enda alla kusiner vill är ju att ses! Så det prioriterar vi. Ungarna har inte träffats sedan i julas så det finns att ta igen.

Vi planerar att cykla och campa på Ven, besöka Astrid Lindgrens värld och sedan hänga hemma i trädgården för en massa frilek. Alla våra barn behöver verkligen få bada, vila och ha frilek i timmar. Själv vill jag gärna bli släppt på frilek på närmsta second hand. Finns så bra sådana i Boråstrakten.

Idag har jag spelat in två sommaravsnitt av podden och fotat de sista bilderna till boken som ska gå till tryck. Väntar också på slutgiltig pdf att korra. Det är en enorm oro just vid slutkorr. Har jag tänkt rätt? Fått med allt? Är det något jag har rört till? Vad BLIR det här ens? Tänk om ingen vill köpa…

Ikväll ska jag dock träffa mitt gamla gymnasiegäng och äta middag och det ser jag verkligen fram emot. Ett härligt sätt att avrunda inför ledigheten.