Boka

Boka föreläsning

Lyssna på framgångsrika entreprenören och influencern UnderbaraClara Lidström och internetforskaren Annakarin Nyberg som gjort sig känd för att lyckas presentera forskning så att det blir både underhållande och begripligt. Tillsammans föreläser de sedan fem år tillbaka om ämnen som digitala influencers och entreprenörskap. Marknadsföring och varumärkesbyggande genom sociala medier.

Föreläsningsteman

  • Digitalt entreprenörskap
  • Digitala influencers
  • Den ofrivilliga entreprenören
  • De nya makthavarna på nätet
  • Entreprenörskap och landsbygd
  • Barn och kreativitet i en digtial tid

Clara Lidström driver idag en av Sveriges största bloggar Underbara Clara. Dr. Annakarin Nyberg är disputerad internetforskare, prisbelönt pedagog, moderator, föreläsare och författare till bland andra böckerna Digitalt entreprenörskap (Studentlitteratur) och Sociala medier och härskartekniker (Nyberg & Wiberg). Annakarin Nyberg arbetar även som affärscoach och som mentor för nya företagare samt är verksam i flertalet styrelser, bland annat Swedbank (Umeå) och företagsinkubatorn BIC-factory. Annakarin mottog det pedagogiska priset vid Umeå universitet våren 2016. Annakarin medverkar ofta som expert i radio, TV och tidningar och ger svar på frågor som rör samhällets digitalisering.

Med glimten i ögat levererar duon intressant dynamik, humor och reflektion. En oslagbar kombination som bjuder både på forskarens och entreprenörens syn på internets möjligheter.

Duon har föreläst under fem års tid och bland uppdragsgivarna finns bland annat KTH, Tillväxtverket, Linnéuniversitetet, Noliamässan, Svenska kyrkan, Norrbottens Landsting, Handelskammaren, ABB mfl.

Kontakta annakarinnyberg@live.se för att boka en föreläsning.