Lite mer om mig

En lĂ„ngtrĂ„kig septemberkvĂ€ll 2006 satt jag hemma pĂ„ mitt flickrum och fick ett infall att starta en blogg. Jag gav den namnet Underbaraclara  – the Kristet Fashionistiska Feministiska alternativ du Ă€lskar. Och bloggen blev Ă€lskad. Det hĂ€r var precis innan bloggboomen satte igĂ„ng sĂ„ konkurrensen var inte precis mördande. Bloggen började snabbt att vĂ€xa och mitt  intresse för och kĂ€rlek till formatet vĂ€xte sig ocksĂ„ starkt. Att fĂ„ uttrycka mig i text var jag van vid efter Ă„r av dagboksskrivande. Men att dessutom fĂ„ bli lĂ€st och fĂ„ respons pĂ„ det jag skrev. Det var otroligt. 

Fjorton Ă„r senare Ă€r bloggen en av Sveriges mest lĂ€sta. Och fortfarande Ă€r bloggandet lika roligt som dĂ„. Även om jag nu för tiden ocksĂ„ skriver böcker, gör En Underbar Pod, driver nĂ„gra stora intagramkonton,  förelĂ€ser och medverkar i TV. Bloggen Ă€r fortfarande mitt favoritformat och kommer sĂ„ förbli.

Snabb fakta

Jag heter Clara Lidström, Àr född 1986 och bor pÄ en gÄrd pÄ VÀsterbottens landsbygd med min man Jakob, mina tre barn och en flock med fÄr. Vi driver ocksÄ jordbruket Marstorps Mat.

UtmÀrkelser i urval

Årets Svenska MĂ„ltidslitteratur för barn 2015.

WWFs pris Årets MiljöhjĂ€lte 2013

Årets Secondhandprofil 2012 

Norrmejerier Stipendiet 2009

SommarvÀrd i Sveriges Radio 2011

Boktitlar i urval

Sök pÄ underbaraclaras.se

KundtjÀnst

Har du frÄgor kring din order eller nÄgot annat som berör min butik, vÀnligen hör av dig till:

Eller anvÀnd formulÀret nedan.