Lite mer om mig

En långtråkig septemberkväll 2006 satt jag hemma på mitt flickrum och fick ett infall att starta en blogg. Jag gav den namnet Underbaraclara  – the Kristet Fashionistiska Feministiska alternativ du älskar. Och bloggen blev älskad. Det här var precis innan bloggboomen satte igång så konkurrensen var inte precis mördande. Bloggen började snabbt att växa och mitt  intresse för och kärlek till formatet växte sig också starkt. Att få uttrycka mig i text var jag van vid efter år av dagboksskrivande. Men att dessutom få bli läst och få respons på det jag skrev. Det var otroligt. 

Fjorton år senare är bloggen en av Sveriges mest lästa. Och fortfarande är bloggandet lika roligt som då. Även om jag nu för tiden också skriver böcker, gör En Underbar Pod, driver några stora intagramkonton,  föreläser och medverkar i TV. Bloggen är fortfarande mitt favoritformat och kommer så förbli.

Snabb fakta

Jag heter Clara Lidström, är född 1986 och bor på en gård på Västerbottens landsbygd med min man Jakob, mina tre barn och en flock med får. Vi driver också jordbruket Marstorps Mat.

Utmärkelser i urval

Årets Svenska Måltidslitteratur för barn 2015.

WWFs pris Årets Miljöhjälte 2013

Årets Secondhandprofil 2012 

Norrmejerier Stipendiet 2009

Sommarvärd i Sveriges Radio 2011

Boktitlar i urval

Sök på underbaraclaras.se

Kundtjänst

Har du frågor kring din order eller något annat som berör min butik, vänligen hör av dig till:

Eller använd formuläret nedan.