• Hem
  • Överraska mig!
  • Claras recept
  • En underbar pod
  • Arkiv
    • Kalenderarkiv
    • Innehållsarkiv
  • Kategorier
    Claras vardag

    Claras vardag

    Claras hem & trädgård

    Claras hem & trädgård

    Claras självförsörjning & klimat

    Claras stil

    Claras stil

    Clara ryter ifrån

    Clara ryter ifrån

    Claras recept

    Claras recept

    Claras mammaliv

    Claras mammaliv

    Claras guider & DIY

    Claras guider & DIY

    Claras träning & hälsa

    Claras träning & hälsa

    Claras media

    Claras media

    Claras högtider och fest

    Claras Högtider och Fest

    Claras jul

    Claras jul

  • Om Clara
    • Biografi
    • Kontakta mig
  • Affär
    • Julposters
    • Varukorg
    • Kassa
    • Kundtjänst
    • Köpvillkor
    • Privacy Policy
EnglishSvenska
  • Överraska mig
    • Underbaraclaras
    • Underbaraboning
    • MissClarity
    • Underbaraclaras
    • Underbaraboning
    • MissClarity
EnglishSvenska
  • Hem
  • Överraska mig!
  • Claras recept
  • En underbar pod
  • Arkiv
    • Kalenderarkiv
    • Innehållsarkiv
  • Kategorier
    • Claras vardag
    • Clara ryter ifrån
    • Claras guider & DIY
    • Claras recept
    • Claras hem & trädgård
    • Claras media
    • Claras högtider & fest
    • Claras stil
    • Claras självförsörjning & klimat
    • Claras mammaliv
    • Claras träning och hälsa
    • Claras jul
  • Om Clara
    • Biografi
    • Kontakta mig
  • Affär
    • Julposters
    • Varukorg
    • Kassa
    • Kundtjänst
    • Köpvillkor
    • Privacy Policy
Meny
  • Hem
  • Överraska mig!
  • Claras recept
  • En underbar pod
  • Arkiv
    • Kalenderarkiv
    • Innehållsarkiv
  • Kategorier
    • Claras vardag
    • Clara ryter ifrån
    • Claras guider & DIY
    • Claras recept
    • Claras hem & trädgård
    • Claras media
    • Claras högtider & fest
    • Claras stil
    • Claras självförsörjning & klimat
    • Claras mammaliv
    • Claras träning och hälsa
    • Claras jul
  • Om Clara
    • Biografi
    • Kontakta mig
  • Affär
    • Julposters
    • Varukorg
    • Kassa
    • Kundtjänst
    • Köpvillkor
    • Privacy Policy

Underbaraclars Affär

Instagram
Underbaraclara Instagram
Snöstormen idag är inte att leka med. Det viner Snöstormen idag är inte att leka med. Det viner utanför fönstret och taket jämrar sig. Höll inte på att ta mig hem från vårdcentralen för att hela vägen hade drevat igen. Tacksam för fyrhjulsdrift och över mitt varma, ombonade hus. Var försiktiga där ute ❤️
Annonssamarbete Dansukker // "Bekväm-impa" är et Annonssamarbete Dansukker //
"Bekväm-impa" är ett uttryck min kompis Susanne har lärt mig. Det betyder att man lagar mat som är imponerande god men löjligt lätt för kocken att lyckas med. Min passionspannacotta med smak av rosmarin är precis ett sådant recept och det passar perfekt som final på påskbuffén. Hemligheten är Dansukker Gelésocker Multi. Det innehåller vegetabiliskt geleringsmedel (karragenan och fruktkärnmjöl) och kan användas till en lång rad desserter i stället för gelatin. Att lyckas med den här desserten är lika enkelt som att koka en havregrynsgröt - jag lovar!Jag väljer alltid @dansukkersverige socker i butiken eftersom det är det enda svenska strösockret. Det odlas, tillverkas och paketeras i Skåne - och nu har de även ekologiskt svenskt socker i sitt sortiment.Här kommer receptetINGREDIENSER 4 portioner4 dl Matlagningsgrädde
1 dl Dansukker Gelésocker Multi
1/2 tsk Dansukker Vaniljsocker
2 kvistar rosmarin
6 passionsfrukter
1 msk Dansukker strösocker
2 msk apelsinsaftGÖR SÅ HÄR
Blanda matlagningsgrädde, Dansukker Gelésocker Multi, vaniljsocker och rosmarin i en kastrull. Låt koka upp och koka i ca 1/2 minut. Lyft ut rosmarinen och häll upp pannacottan i portionsglas. Ställ i kylen och låt stelna 1-2 timmar.Skär du upp passionsfrukterna och gröp ur i en liten kastrull. Tillsätt socker och apelsinsaft och sjud tills sockret lös upp sig. Låt svalna och häll passionsfruktssåsen över pannacottan strax innan servering. Dekorera eventuellt även med en kvist rosmarin
Annonssamarbete Telia // Jag är så glad att äve Annonssamarbete Telia // Jag är så glad att även det här året få fortsätta samarbeta med Telia. Jag är ju stamkund sedan 20 år - det är bara Telias nät som fungerar på ett vettigt sätt där jag bor. Inte konstigt då nätet rankas som Sveriges bästa*. De har dessutom Sveriges bästa familjeabonnemang om du frågar mig. Alla får lika mycket surf och dessutom finns automatiska spärrar mot betalsamtal och möjlighet att begränsa surfmängden. Allt sånt kan man enkelt hantera i Telia-appen vilket känns tryggt för mig som förälder. Läs mer om @teliasverige familjeabonnemang på telia.se.
Just nu har Telia också en kampanj där du uppmuntras panta in din gamla mobil. Du kan lämna in familjens gamla mobiltelefoner när du köper en ny - för den gamla får du då minst 1 700 kronors rabatt! Det gäller oavsett hur gammal mobilen är eller i vilket skick den är. Kolla in Pantakampanjen via länk i stories(*Sveriges bästa mobilnät enl Umlaut 2021)
#telia
Om du precis som jag får en massa ägg över när Om du precis som jag får en massa ägg över när du målar blåser ut och målar påskägg så kan du testa att göra denna supergoda citronsockerkaka med romsmak. Jag använder den typ av romessens som finns att köpa på bakhyllan i affärerna.INGREDIENSER
TILL KAKAN
3 ägg
2 1/2 dl strösocker
50 gram smör
1 dl mjölk
1 msk romessens
2 citroner (det yttersta gula skalet rivet från båda citronerna och saften från den ena )
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulverTILL GLASYREN
Citronsaft, vatten och lite romessence.
Blå vallmofrönGÖR SÅ HÄR
Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en sockerkaksform. Vispa ägg och socker riktigt vitt och fluffigt och smält smör och blanda i mjölken. Rör ner det i  äggsmeten . Tillsätt romessens, citronskal och citronsaft. Blanda mjöl och bakpulver i en bunke och sikta ner i smeten. Vispa inte – vänd försiktigt.Häll upp smeten i formen och grädda i ca 30 minuter eller tills kakan är gräddad igenom. Känn efter med en sticka. Pressa lite citronjuice, blanda med romessens och florsocker i en bunke. Måtten är inte så noga – glasyren får bara inte bli för rinnig får då halkar den av hakan. Blanda den en slät smet. Häll över den gräddade, helt avsvalnade kakan och strössla över vallmofrö.
Ladda fler bilder… Följ på Instagram
  • Integritetspolicy
  • Miss Clarity
  • Kontakt

Sök på underbaraclaras.se

Kundtjänst

Har du frågor kring din order eller något annat som berör min butik, vänligen hör av dig till:

affar@underbaraclaras.se

Eller använd formuläret nedan.