Jag fick en kommentar med anledning av Family Livingomslaget

‎”Vad håller du på med underbaraa klara? Utnyttjar din son och samtidigt visar dina lååååånga ben? Självklart har du tänkt igenom din klädsel innan du låter dig fotograferas. Som en av de få män som ibland läser din blogg blir jag mycket konfunderad över ditt beteende. Jag vet att du mer eller mindre hatar inlägg från män, men kan inte hålla tyst längre. Du är så utnyttjande, bor på landet och vill helst framstå som en en helyllekvinna från 50-talet som stärker dukar och som ger dina läsare mer eller mindre dåligt samvete för de kanske inte kan hinna att pyssla till jul! Du är en riktig affärskvinna, något som jag inte har emot, men så beräknande! Obehagligt säger en man som varit med i 60 år. Tyvärr fattar ju inte dina läsare detta! ! Du brukar skriva om hatinlägg. Bekvämt sätt att slippa ta ansvar för vad man skriver.”

Det är inte första gången någon ifrågasätter min klädsel med anledning av att jag blivit mamma. Det är klokt. Man kan faktiskt inte klä sig hur som helst när man är förälder. Speciellt inte om man har så långa ben som jag har. Så nu går jag bara och väntar på att någon tar Jakob i uppsträckning. Den drummeln strövar nämligen runt fritt bland folk, pappa till på köpet, utan en tanke på hur olämpligt det kan vara. Hans ben är ju så kolossalt mycket längre än mina!