Mandelkubb

Urs, vad jag blev besviken på Helena Paparizou i senaste VR. Där uttalar hon sig om sitt mångåriga förhållande. Ebba frågar om hon aldrig önskar att hon var singel? Varpå Helena svarar: "Nej, inte alls. Det är inget problem för oss, och vaddå, bara för att man är ihop betyder det väl inte att man inte får flirta?"
GAAH! Jag dör. Det är ju just precis det som det innebär. Du ska INTE flirta med andra när du är i ett förhållande. Jag tror stenhårt på att "den som ser på andra med begär i blicken har redan varit otrogen i sitt hjärta". Jag tycker att hennes inställning är så trist och..typisk för hur hela samhället set ur. Knulla hit och strula dit! Fan vad less jag blir. Sluta leka med andra människors hjärtan.

Dagens Moralkaka – Mandelkubb

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer på “Mandelkubb”

  1. jag läste också intervjun med henne och tappade all respekt för henne (inte för att jag haft så mycket förut heller). Att hon dessutom är rökare drar ner ännu mer

  2. Maria: urs ja. sunkigt. tur att ebba stod på sig och sa till. synd på en sådan duktuig tjej i övrigt bara…