jag ljög!

109274-222109274-220

Urs, förlåt. Jag hade inte alls på mig det jag visade i inlägget från i morse. Precis innan jag skulle fara kände jag att jag inte pallade jeans. Det blir sådär nästan varje gång jag försöker. Men det är ju så oskönt! Jämför det med den här ljuvliga klänningen, där ingenting sitter åt eller skär in i rumpan eller domnar av höftbenen. I en sådanhär antifit klänning är man friiii. Och det är ljuvligt! Mer klänning åt folket!

Klänning – Mormor
Stövlar – Din sko
Kofta – H&M
Frackkavaj – H&M
Pepitarutig halsduk – pappas (?)
Väska  – Vintage!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “jag ljög!”

  1. ååh.. Verkligen helvacker klänning/kjol! 😀 Kan man få låna din mormor och hennes garderob en eftermiddag? 😉