Lagom är trist, för mycket är aldrig nog

109274-228

Neej, Jessica. Det här kan du göra bättre. Outfitten var Inte kul. Den var inte precis ful (förutom övermatchningen) men man känner bara "gaah, det här har jag sett tusen gånger förr"
Varför kan inte kändisar klä sig lite mer eccentriskt, de kan ju komma undan med det?!  De är ju stjärnor! Om till och med NI fegar ut och bär jeans, är det väl inte konstigt att modet är så likriktat och trist i resten av världen.  Som tur är så finns det ju roligare stjärnor att inspireras av, Så Jessica, se och lär av:


SJP – Inte alltid jättsnyggt men alltid jätteroligt!


Gwen – Alltid eget och lite "over the top" Mycket mycket uppfriskande!


Dita – Ofta vulgo och lite too much, men bättre det än too little! Lagom är trist, för mycket är aldrig nog!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Lagom är trist, för mycket är aldrig nog”

  1. Thanks a lot for the article. I really love to read such articles for you share different body of knowledge that people should know. I admire writers like you on providing great post that you dedicate your time in doing so. Thanks again and keep up the great work!

  2. Thanks a lot for the article. I really love to read such articles for you share different body of knowledge that people should know. I admire writers like you on providing great post that you dedicate your time in doing so. Thanks again and keep up the great work!

  3. Thanks a lot for the article. I really love to read such articles for you share different body of knowledge that people should know. I admire writers like you on providing great post that you dedicate your time in doing so. Thanks again and keep up the great work!

  4. Great article, were doing a study on overweight dating and we will include your blog url in our email for visitors to read positive blog info, as we are a edu supporter.

  5. Great topic and post, as we were just talking about what things can happen in the medicine industry. Also we will submit your article to our social network and our twitter, thanks and please post our comment, as we will put a link as well on our blog to your article. Thanks Will

  6. Very cool! Nice topic and post, as we were just talking about what things can happen in the medicine industry. Also we will submit your article to our social network and our twitter, thanks and please post our comment, as we will put a link as well on our blog to your article.

  7. Great article and post, we will submit your article to our social network and our twitter, thanks and please post our comment, as we will put a link as well on our blog to your article. Thanks!

    <a href

  8. I really admire people who know how to write informative and useful articles. Thank You for sharing your knowledge with us! I hope to read more from you! thnks