vagabunda

Åh, eftersom att jag ska till Indien imorgon, och blir borta till i december tänkte jag bjuda på en resespecial från några tidigare resor!


Jag och Ida, bleka som lik på Teneriffa! (kolla in lårmusklerna!!!)


Bild från Eiffeltornet, togs i April när jag och Maria var i Paris.  Våren i Paris är ljuvlig!


Jag och Anna i Barcelona i Juli, på modemässan "bread and butter"

Nu ska jag skynda mig och packa!
Pussi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “vagabunda”

  1. Jag har också varit i Paris på våren, helt klyschigt underbart! Var där med skolan och funderar på att åka igen när samma sorts resa arrangeras, när tillfället ändå bjuds! 😀

  2. Aenigma: åh, vad kul! Blev det billigare då eller? det är faktiskt kanon, trots att det verkligen ÄR en klyscha..

  3. Grejen är den att vår skola har en superbra franskalärare som tycker att man ska få chansen att se Paris om man läser franska. Så hon ordnar en komplett resa med allting inräknad, förutom shopping, för ca 4000 kronor. Då är vi borta i tolv dagar, åker buss, bor centralt och bra, får inträden till allting man Ska se och matpengar varje dag. Så ja, det är nog ganska billigt men framförallt är det såå roligt att göra en sådan resa med i princip alla sina kompisar! Klyschigt eller ej! 😀