Bombay baby!

109274-235

Eftersom att jag är för sjuk för att kunna visa upp några nytagna outfitbilder, mjukstartar jag mitt bloggande med de här bilderna som togs i Bombay för några dagar sedan. Outfitten fick ordentlig uppmärksamhet på gatorna i storstaden. Jag kände mig lite som Paris faktiskt. (västerländskt mode är sällsynt i Bombay trots att det är världens näst största stad) och jag stack ut ordentligt!

Klänning – Från Karma Kola i Bombay
Solglajejer – Colaba Causeway
Väska  – Luella

Så, vad säger jag om shoppingen i Bombay? Inte mycket att hurra för ärligt talat…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Bombay baby!”

  1. Tack för att du var så go i min blogg… 😉
    Jag ÄLSKAR klänningen, hur snygg som helst. Underbart att få känna sig lite Paris ibland ju! 🙂