frackligt

109274-263

Åh. Att stora herrskjortor är snyggt som klänning är väl ingen nyhet. Men istället för att använda en vanlig tråkig skjorta kan man använda en frackskjorta. Det är snyggare och coolare. Min köpte jag på second hand för en billig penning. Skitasnyggt som klänning/ tunika utanpå tights, jeans eller bara strumpbyxor. Används med fördel som "nattskjorta" till söta trosor och tjocksockar, för att bli så här söt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “frackligt”

  1. så brun som du är tänker jag minsann också vara till nyår, fan vad snyggt det är och vilken fin skjorta du har. själv har jag en smokingskjorta som jag brukar ha på samma vis ^^

  2. tackar tackar tjejer. Hur länge brännan sitter kvar får tiden utvisa…snart är jag lika blek som average gotharbleka svensken.