"feta sviniga regeringsgrisar!" så tänkte jag börja mitt inlägg. Men det gör jag inte. Man ska inte vara fräck, fast man menar det man säger. Istället börjar jag med:

Åh, vad trist att webblogg varit nere. Nåja. Nu är det ju uppe igen. 

Har extrem nackspärr. Kan inte röra mig. Sitter inkletad i tigerbalsam, som luktar åh såå gott. Idag var det meningen att jag skulle julklappsshoppat, men det bidde mest till mig själv. Det verkar vara det som hela julhandelsboomen grundar sig i. Att folk som köper julklappar i slutändad är generösast mot sig själv. Det var jag idag. Fynden får ni se imorgon, jag ska ju strax gå och sova.

Nåja, tänker bjuda på några bilder från min outfit från luciavakanskvällen, sådär lite lagom retroaktivt. Alla mina närmaste vänner samlades och så fikade och vakade och skrattade vi. Det var fint. Det här hade jag på mig

109274-273