Här kommer första inlägget i den nya kategorin "Claras stylingtips". Varför jag gör den här kategorin kan ni läsa om i inlägget "shoppingdöden". Nåja, där lovade jag att jag skulle dra mitt strå till stylingstacken. Och det gör jag nu. Det här temat, inom kategorin "Claras Stylingtips" som kommer att bli ett  återkommande tema, heter "Ett plagg – Flera sätt".

Jag har tagit min helt vanliga men väldigt snygga Styleinklänning och gjort tre olika klädkombos av den. Håll till godo.

"Plain puffy party"
109274-321
Här har jag klänningen som den "ska sitta". Med "baddräktsresårsrosetten" över bysten. En enkel söt klänning, perfekt för ett finare coctailparty. Jag klär upp den med guld och silver kedjor virade kring handleden. För guld ihop med silver är sjukt coolt. Dessutom har jag en överdimensionerad armbandsberlock i form utav ett jättestort kors. Väskan är en söt och guldglittrig partyväska. Perfekt för mobilen läppglanset och betalkortet.

Skor: Bianco
Kedjor: Vintage
Korsberlock: HM
Partyväska: Vintage

"The sky captain and the world of tommorow"
109274-301


Här har jag vänt klänningen upp och ner. Rosetten i badräktsmaterial hamnar alltså som en tight mudd kring rumpan och stramar åt. För att fästa klänningen uppe vid bysten satte jag ett skärp som håller den uppe. Klännigen blir så härligt puffig över baken när man gör så här.

Tröja: HM
Skor: Vintage

"Cape Da Capo"
109274-303


Här använder jag klänningen som cape. Eftesom att den är så fluffig så värmer den verkligen. Sjukt coolt och överdimensionerat är det till tighta jeans, plain tröja och höga klackar.